Categories Region

Pronađena municija u pretresima u Beranama

Podnijete su krivične prijave protiv dva lica, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore

Pretresom dvije kuće u Beranama koje pripadaju M.Ć. (42) i M.Č. (23) pronađeno je više komada municije, saopšteno je iz policije.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Sjever“- Odjeljenja bezbjednosti Berane, su sprovodeći aktivnosti usmjerene na pronalazak vatrenog oružja, municije i eksplozivnih materija u ilegalnom posjedu, podnijeli krivične prijave protiv dva lica.

Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Beranama, policijski službenici su izvršili pretres kuće koju koristi M.Ć.(42), prilikom kojeg je pronađeno šest komada municije kalibra 9 mm”, navodi se u saopštenju Uprave policije. Dodaje se da je protiv M.Ć. po nalogu tužioca podnešena krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

“U nastavku aktivnosti, shodno naredbi Osnovnog suda u Beranama, izvršen je pretres kuće koju koristi M.Č.(23) kod kojeg je policija pronašla 19 komada puščane municije nepoznatog kalibra. Protiv M.Č.je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija

M.Č. se potražuje radi izdržavanja zatvorske kazne za krivično djelo šumska krađa i on će biti sproveden Upravi za izvršenje krivičnih sankcija na izdržavanje kazne”, saopštili su iz policije.

Vijesti.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like